Dielle Libeccio 100 Tube

Dielle Libeccio 100 Tube

Naast de standaard Libeccio is er ook de versie met kanalisatie genaamd Dielle Libeccio 100 Tube. Door middel van een extra uitgang aan de achterzijde van de pelletkachel is het mogelijk restwarmte te transporteren naar andere ruimtes. Door de warmte te transporteren naar andere ruimtes wordt de pelletkachel nog efficiënter gebruikt.

Beschrijving

Dielle Libeccio 100 Tube

In de Libeccio-serie is er ook de versie met kanalisatie genaamd Dielle Libeccio 100 Tube. Door middel van een extra uitgang aan de achterzijde van de pelletkachel is het mogelijk om ook de warmte te transporteren aan andere ruimtes. Doordat u de warmte transporteert heeft u ook het voordeel dat de kachel efficiënter gebruikt wordt.

Technische gegevens

Verwarmbare ruimte: 300 m2
Minimaal vermogen: 2.9 kW
Maximaal vermogen: 11.7 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 96%
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.5 kg
Inhoud pelletreservoir: 28 kg

Pelletaanvoer

Net als alle andere pelletkachels van Dielle is ook de Libeccio 100 Tube uitgerust met de pelletaanvoer van onderaf. Door middel van een stalen buis met een extra vijzel worden de pellets via de onderkant van de branderbak naar boven gestuwt.

Opties

LCD Display: Voor een meerprijs van €170,00 is het mogelijk de Dielle Libeccio 100 Tube te voorzien van een LCD Display, dat zorgt voor meer gemak tijdens het gebruik van de pelletkachel.

Internet: Als u de Libeccio uitrust met een internetmodule hiermee kunt u de pelletkachel instellen met de Smartphone of computer in alle vrijheid. Door de Dielle App te downloaden vanuit de Google Play Store, Apple Store en de Windows Store in combinatie met de extra apparatuur op de pelletkachel, is de pelletkachel van ver buiten huis al te regelen.

Draadloos LCD Unit: Op aanvraag is het mogelijk om de Dielle Pelletkachel aan te sluiten op een draadloos LCD Unit waardoor het mogelijk is de gehele pelletkachel te bedienen op afstand. Dit unit wordt begeleid door de kamerthermostaat.

Afstandsbediening: Deze optie zorgt ervoor dat de pelletkachel aan en uit te zetten is vanuit de sofa.

SMS functie: Deze functie zorgt ervoor dat de pelletkachel gemakkelijk aan en uit te zetten is door een enkele SMS te versturen. Het is ook mogelijk om de pelletkachel notificaties te laten sturen indien de pelletkachel een alarm afgeeft.

Luchtbevochtiger: Om ervoor te zorgen dat de pelletkachel niet alleen maar droge lucht de kamer instuwt is het mogelijk een roestvrij stalen onderdeel te plaatsen -die tevens verwijderbaar is- zodat de pelletkachel meer aangename lucht de kamer instuwt.

 

Extra informatie

Merk

Type pelletkachel

Inhoud pellets

Vermogen KW