Pelletkachel cv

In Nederland heeft bijna iedereen een centrale verwarming in zijn woning, het voordeel is dat het overal lekker warm is en het nadeel… het gas wat er door heen stroomt kost relatief veel geld.
Tegen dit laatste bezwaar hebben wij voor u de oplossing, namelijk de pelletkachel cv.
Met een cv kachel kunt u namelijk in tegenstelling van de standaard pellet kachel uw gehele woning verwarmen.

Type pelletkachel cv

Wij hebben in ons assortiment verschillende type pelletkachels met een cv functie, zo is er de standaard pelletkachel met cv die uiteraard wel de cv voeding levert maar geen reinigings-systeem in zich heeft.
De tweede versie in ons pelletkachel assortiment is de pelletkachel cv met reiniging van de brander en de kanalen die door het toestel lopen.Als derde hebben wij de industriële pelletkachel deze heeft alle reinigings-systemen bij zich, maar heeft ook een zeer grote aslade en een automatische vul combinatie voor pellets.

Aansturing

Alle Euron pelletkachels hebben de functie meerdere protocollen aan te kunnen zoals bijvoorbeeld besturing op afstand via domotica of het aansturen van pompen en andere boilers.
Ook hebben de pelletkachels van Euron een speciaal meting systeem die ervoor zorgt dat legionella geen kans heeft in uw tapwater.
Heeft u een apart eigen systeem kunnen wij u ook voorzien van de juiste informatie en technische schema’s om dit te kunnen aansluiten.

Vermogens

De vermogens van de Euron pelletkachels cv liggen van een 10KW tot 45KW voor zwaardere systemen is er ook een mogelijkheid, maar hiervoor komt u in een ander segment van onze systemen uit.
Het voordeel van onze pelletkachel cv toestellen is dat de afgifte van warmte in de kamer door het toestel zelf zeer laag ligt.

Dealers of dealer worden

Bent u op zoek naar een Euron pelletkachel dealer bij u in de buurt? doe dan gerust een aanvraag via ons contact formulier.
Heeft u interesse om dealer te worden van  Euron pelletkachels in uw eigen woonplaats neem dan gerust contact op met ons.
Euron heeft een jarenlange expertise met pelletkachels en wordt nu al door de 4e generatie voort gezet.

Assortiment

Kijk gerust rond in ons assortiment via de link Pelletkachel Assortiment

Showroom

In onze showroom welke zowel voor particulier als bedrijf kan worden bezocht staan vele soorten merken en type pelletkachels waarvan minimaal 10 brandend.
Ook hebben wij verschillende onderdelen los liggen om u een nog betere kijk in de techniek van de pelletkachel te geven.
Graag tot ziens bij Euron pelletkachels aan de Kaagstraat 13 te Raalte